20 de nov. 2011

AMANIDA DE TARDOR


INGREDIENTS:
-camagrocs (i algun rovellonet petit que també hi havia en el regal"!!)
-3 figues
-grans de raïm (partits per la meitat i sense els pinyols)
-barreja d’enciams
-nous picades
-un trocet de formatge vegà, o blau, brie, de cabra… el que tingueu!
-1 rajolí de llet vegetal o biològica
-sal, pebre i oli d’oliva verge extra

COM LA FEM? .

En una paella saltegeu els bolets (nets) amb un raig d’oli.
Mentrestant podeu preparar la salsa de formatge, escalfant el formatge amb un rajolí de llet, sal, pebre i unes gotes d’oli.
Munteu el plat amb la barrega d’enciams i les nous picades.
Afegiu les figues tallades a quarts (o a grills més prims) i les meitats de raïm per damunt.
Finalment, poseu els bolets saltejats per damunt i hi aboqueu la salsa de formatge.
Bon profit!!!
Nota: ho podeu acompanyar amb una llesqueta de pa torrada a la mateixa paella on heu saltejat els bolets