16 de juny 2012

POMES AMB FORMATGE DE CABRA

 Aquesta vegada el curs de cuina el fèiem a Girona i teníem a l'Anna com a amfitriona.
Erem la Mª àngels, la Mariona, la Nuri de " Bordils" ( l'altre arribarà aviat!!) , l'Anna i jo, la Pilar.


Ens va preparar un entrant ben refrescant i senzill que a totes ens va encantar.





Necessites:
-formatge de cabra cremós ( o qualsevol altre que t'agradi més i es pugui untar, nosaltres ho vam fer amb formatge blau cremós ).
- pomes ( que siguin Granny Smith)
- festucs ( o altrament dit, pistatxos)

Talla la poma, unta el formatge de cabra a l'extrem de cada trosset de poma. Posa-ho a un plat on quedi ben xulo. Pica els festucs a trossets petits i tira'ls damunt de formatge i ... bualà!



Recepta extreta del facebook, pàgina de casa ametller sense intermediaris. Gràcies Martí!!