2 de des. 2012

POLLASTRE AMB BOLETS, CEBA CARAMELITZADA I PARMESÀ


 Ingredients:
  • 6 bistecs de petxuga de pollastre
  • 500g de bolets
  • Formatge parmesà
  • 4 cebes grans
  • Julivert
  • Una llimona
  • Sal i pebre

Preparació:
Tallar les cebes en rodelles molt fines i fregir-les en una paella ben tapada a foc lent. Cada 5 minuts anar-ho remenant perquè no s’enganxi. Aquest procés pot durar una mitja hora, fins que la ceba quedi daurada i caramelitzada.
Mentres es cou la ceba, es renten els bolets i es talla el julivert ben petit.
A continuació, es treu la ceba i es guarda al forn a 120º perquè no es refredi.
Tot seguit, es posen els bolets a la mateixa paella (sense rentar-la) amb el julivert i el suc de la llimona. S’hi afegeix sal i pebre i es va remenant fins que estiguin cuites. Quan estiguin es posen al forn amb la ceba.
A la mateixa paella, s’hi posen els bistecs de pollastre i es couen amb el foc més fort. Possiblement s’hi ha d’afegir una mica més d’oli, però només perquè no s’enganxin a la paella.
Es coloquen les petxugues en una plata de forn, s’hi posa a sobre una làmina fina de formatge parmesà, després una capa de ceba caramelitzada i una capa de bolets.
Es posa al forn a 150º uns 15 minuts i ja es pot servir.