Ingredients
per
a 4 persones:
- 400 g de fideus gruixuts
- 200 g de salsitxa
- 200 g de costella de porc
- 2 cullerades de tomàquet fregit casolà
- un gotet de vi blanc
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- oli d'oliva
- 1 pebrot petit verd i un de vermell
- sal
- 1 litre de brou de verdures o de pollastre.
Preparació:
- Es posa una cassola al foc amb una mica d'oli i hi fregim la salsitxa i la costella de porc salpebrada prèviament. Quan està cuit ho reservem a part.
- Tot seguit es fa un sofregit amb l’all i la ceba, quan està una mica daurat s’hi afegeix el pebrot tallat a daus i el tomàquet.
- A continuació s’hi afegeix la carn que hem cuit abans. S’hi afegeix un got de vi blanc i es deixa coure uns 10 minuts.
- Seguidament es posen els fideus i es remena.
- A part, es posa una olla amb brou de verdures o de pollastre que es vagi escalfant.
- S’afegeix el brou als fideus i es deixa coure el temps necessari perquè els fideus estiguin cuits.
- Finalment, s’apaga el foc i es deixa reposar 5 minuts. I ja es pot servir.
Bon
profit!
1 comentari:
Els fideus a la cassola sempre han estat un dels meus plats preferits i ara ja fa temps que no en faig: a veure si m'ho poso!
Publica un comentari a l'entrada