20 de set. 2013

Fideus a la cassola

Ingredients  per a 4 persones: 
  • 400 g de fideus  gruixuts 
  • 200 g de salsitxa 
  • 200 g de costella de porc 
  • 2 cullerades de tomàquet fregit casolà 
  • un gotet de vi blanc 
  • 1 ceba  
  • 2 grans d’all 
  • oli d'oliva 
  • 1 pebrot petit verd i un de vermell 
  • sal 
  • 1 litre de brou de verdures o de pollastre. 
     
Preparació: 
  • Es posa una cassola al foc amb una mica d'oli i hi fregim la salsitxa i la costella de porc salpebrada prèviament. Quan està cuit ho reservem a part. 
  • Tot seguit es fa un sofregit amb l’all i la ceba, quan està una mica daurat s’hi afegeix el pebrot tallat a daus i el  tomàquet.  
  • A continuació shi afegeix la carn que hem cuit abans. S’hi afegeix un got de vi blanc i es deixa coure uns 10 minuts. 
  • Seguidament es posen els fideus i es remena. 
  • A part, es posa una olla amb brou de verdures o de pollastre que es vagi escalfant. 
  • S’afegeix el brou als fideus i es deixa coure el temps necessari perquè els fideus estiguin cuits.  
  • Finalment, s’apaga el foc i es deixa reposar 5 minuts. I ja es pot servir. 

Bon profit!

1 comentari:

Bruixes a la cuina ha dit...

Els fideus a la cassola sempre han estat un dels meus plats preferits i ara ja fa temps que no en faig: a veure si m'ho poso!