Ingredients per
a 8-10 persones:
- 5 plàtans
- 4 ous
- 100 g de sucre
- 30 g de farina
- 1 dl de llet
- El suc d’una llimona
- 1 mica de sal
Ingredients
pel caramel:
- 150 g de sucre
Ingredients
per decorar:
- 3 plàtans
- 3 cullerades de sucre
Preparació:
- Es prepara el caramel: en un cassó es posa a desfer el sucre. Quan estigui daurat es posa el sucre al fons del motlle on farem el pastís.
- A continuació, preparem la massa del pastís. Es barregen amb la batedora els plàtans pelats i tallats fins que quedin purè. En un bol, es baten els ous i el sucre. Tot seguit, s’incorpora la llet, la sal, el purè de plàtan i la farina. Es barreja fins que quedi una massa homogènia.
- Es posa la massa feta en el motlle que hem preparat amb el caramel i es posa al forn a 180ºC durant 30-35 minuts.
- Per la decoració: es pelen els plàtans i es tallen per la meitat en sentit longitudinal. Es posa en un cassó tres cullerades de sucre amb un dl. d’aigua a foc lent fins que el sucre es desfaci i s’aconsegueixi l’almívar. Es pinten els plàtans amb l’almívar i es coloquen a sobre el pastís prèviament desmotllat.
- Ja es pot servir.
Bon
profit!
2 comentaris:
Apa noies com us cuideu!!!!! Aquest pastís fa una pinta increïble!!! :)
Bona setmana!
P.S- Feu un petó a la Balcebuna de part meva!!
Sí!! estava boníssim... no només feia bona pinta. Va ser una recepta de la Salut.
Publica un comentari a l'entrada