25 d’oct. 2013

ROTLLETS PRIMAVERA (THOD-MAN-PLA)


INGREDIENTS PEL FARCIT:

  •           100 g. fideus de vidre (fets de faves de "mungo")
  •           100 g. brots de soja
  •           50 g. carn picada
  •           4 cebes tendres
  •           1 cullerada d'all picat
  •           4 cullerades d'oli
  •           1/2 cullerada de sucre
  •           2 cullerades de salsa de  peix
  •           2 cullerades de salsa d'ostra
  •           1/2 tassa d'aigua


PREPARACIÓ DEL FARCIT:

1.       Posar l'oli al wok i fregir l'all fins que es dauri.
2.       Afegir-hi  la carn picada, i fregir  fins que sigui casi cuita.
3.       Posar la salsa d'ostra, de peix i el sucre.
4.       Afegir els fideus,  els brots de soja i les cebes tendres.
5.       Remenar fins que les verdures estiguin cuites i es deixa refredar.

PELS ROTLLES:
  • 10 masses per fer rotlles primavera (utilitzarem massa bric)
  • ou batut


PREPARACIÓ DELS ROTLLETS:

1.       Posar una cullerada del farcit en la fulla de massa.
2.       Es plega la fulla sobre el farcit i es pleguen els voltants, ajudant-nos amb ou batut per segellar-ho.
3.       Fregir-ho fins que sigui ros en oli, anant-lo girant contínuament perquè no es cremi.
4.       Servir-se amb salsa de xili dolça.

1 comentari:

Bruixes a la cuina ha dit...

Aquests rotllets també m'agraden molt i no semblen massa complicats... ho hauré d'intentar! Els rotllets sempre m'han fet mandra :)