- 100 g. fideus de vidre (fets de faves de "mungo")
- 100 g. brots de soja
- 50 g. carn picada
- 4 cebes tendres
- 1 cullerada d'all picat
- 4 cullerades d'oli
- 1/2 cullerada de sucre
- 2 cullerades de salsa de peix
- 2 cullerades de salsa d'ostra
- 1/2 tassa d'aigua
PREPARACIÓ DEL
FARCIT:
1.
Posar
l'oli al wok i fregir l'all fins que es dauri.
2.
Afegir-hi la carn picada, i fregir fins que sigui casi cuita.
3.
Posar
la salsa d'ostra, de peix i el sucre.
4.
Afegir
els fideus, els brots de soja i les
cebes tendres.
5.
Remenar
fins que les verdures estiguin cuites i es deixa refredar.
PELS ROTLLES:
- 10 masses per fer rotlles primavera (utilitzarem massa bric)
- ou batut
PREPARACIÓ DELS ROTLLETS:
1.
Posar
una cullerada del farcit en la fulla de massa.
2.
Es
plega la fulla sobre el farcit i es pleguen els voltants, ajudant-nos amb ou
batut per segellar-ho.
3.
Fregir-ho
fins que sigui ros en oli, anant-lo girant contínuament perquè no es cremi.
4.
Servir-se
amb salsa de xili dolça.
1 comentari:
Aquests rotllets també m'agraden molt i no semblen massa complicats... ho hauré d'intentar! Els rotllets sempre m'han fet mandra :)
Publica un comentari a l'entrada