31 d’ag. 2015

AMANIDA DE FRUITS VERMELLS AMB VINAGRETA DE MEL

AMANIDA DE FRUITS VERMELLS AMB VINAGRETA DE MEL
(web my taste)
Ingredients
- Enciam iceberg o maravilla (la recepta original porta ruca i brots d'espinacs, però com que no en tenia...)
- Mozzarella de búfala fresca
- Maduixes
- Gerds
- Pinyons
- Sèsam 
Ingredients per la vinagreta:
- 10ml de vinagre de gerds
- 25ml d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de mel
- Un polsim de sal
Preparació:
1. En un bol, afegim l'enciam ben tallat, que prèviament haurem rentat i escorregut.
2. A continuació posarem la mozzarella tallada a daus, els pinyons, les maduixes (tallades a daus) i els gerds, que jo els he posat sencers.
3. Per acabar fem la vinagreta. Agafem el vinagre de gerds, l'oli d'oliva, la mel i la sal i ho barregem tot.
4. Ho afegim a l'amanida i ho tornem a barrejar tot molt bé.


5. Per acabar tirem unes quantes llavors de sèsam a l'amanida.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Avui l'hem fet amb figues en comptes de fruita vermella!! Boníssima!!!