- 16 carxofes
- 16 ous de guatlla
- 2 cebes
- 1 all porro
- 1 carbasso
- 1 albergínia
- 1 tomata
- la part de carxofa que hem buidat
- llimona
- sal
Preparació:
- Pelem les carxofes traient les peles més dures i tallant la cua però fent que s'aguantin dretes i les buidem de dintre .
- A continuació les bullim amb llimona i sal durant uns 4-5 minuts.
- Una vegada bullides les carxofes les deixem refredar.
- Mentres es refreden agafem totes les verdures i les tallem petites i les passem per la paella que quedin ofegades.
- A continuació posem les carxofes bullides en una plata per anar al forn, i les omplim amb les verduretes que hem cuit.
- Finalment hi posem un ou de guatlla a sobre de cadascuna i les posem al forn per coure l'ou.
- I ja les podem servir.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada