8 de nov. 2010

CARXOFES FARCIDES

 Ingredients:( PER 8 PERSONES)

  • 16 carxofes
  • 16 ous de guatlla
  • 2 cebes
  • 1 all porro
  • 1 carbasso
  • 1 albergínia
  • 1 tomata
  • la part de carxofa que hem buidat
  • llimona
  • sal


Preparació:

  • Pelem les carxofes traient les peles més dures i tallant la cua però fent que s'aguantin dretes i les buidem de dintre .
  • A continuació les bullim amb llimona i sal durant uns 4-5 minuts.
  • Una vegada bullides les carxofes les deixem refredar.
  • Mentres es refreden agafem totes les verdures i les tallem petites i les passem per la paella que quedin ofegades.
  • A continuació posem les carxofes bullides en una plata per anar al forn, i les omplim amb les verduretes que hem cuit.
  • Finalment hi posem un ou de guatlla a sobre de cadascuna i les posem al forn per coure l'ou.
  • I ja les podem servir.



BON PROFIT!!!