30 de nov. 2010

MILFULLES DE POMA, ALVOCAT I FORMATGE

Ingredients:( per 2 persones)
- mig alvocat
- 1 poma granny smith
- 75 gr de formatge blau
- 3 cullerades de llet
- 1 llimona
- mitja ceba
- 2 cullerades oli
- 1 fulla alfàbrega
- 1 punta de mostassa a l'antiga.
- sal i pebre

Preparació
1. Pela i picala ceba ben petita. Treu el pinyol de l'alvocat, i ara pela'l i talla'l a daus diminuts. Posa els dos ingredients en un bol i mulla'ls amb suc de llimona. Salpebra.
2. Bat el formatge amb la llet fins que obtinguis una  crema llisa. Incorpora-la a l'alvocat i la ceba i barreja-ho bé. Rectifica de sal.
3. Renta la poma i talla-la a llesques fines amb la pell i tot, i mulla-la amb suc de llimona perquè no s'enfosqueixi. Alterna a casa plat làmines de poma amb la crema de formatge i alvocat, i acaba amb una làmina de poma.
4. Barreja la mostassa amb l'oli en una tassa, reparteix-lo per sobre dels milfulles i decora-ho amb l'alfàbrega.