23 de des. 2010

SOPA DE CARBASSA

Ingredients:
- tros de carbassa
- un parell de patates
- un porro
- un grà d'all
- sal i oli
- farigola, sèsam torrat, formatge

Primer de tot, tallarem la carbassa , el porro i les patates.
Posarem oli en una paella i fregirem una mica la carbassa i el porro a foc mitjà-baix, per tal d'estovar la carbassa.

Quan hagin passat uns 10 minuts , ho pararem. Canviarem el contingut a un pot alt i li afegirem les patates i aigua fins que ho cobreixi tot i ho posarem a bullir, al cap d'una estona ( 10-15 minuts), ho pasarem pel turmix, si queda una mica aigualit es pot deixar a foc lent per tal que s'esvapori.

Com a detallets de la sopa s'hi poden afegir moltes coses: daus de foie, patçe, canyella en pols, espècies, formatge ratllat o en dauets, fruits secs, cues de gamba, un raig d'oli,... que donaran un toc especial a la sopa.