INGREDIENTS 500 gr bolets variats
3 rovells d’ou
2 ous enters
1 got de nata líquida
1 got llet normal
1 all
Julivert
1 copeta de Jerez
25 gr de mantega
Sal i pebre
Per la salsa
50 gr de bolets
1 got nata líquida
25 gr mantega
Sal i pebre
ELABORACIÓ
1. Posar el forn a escalfar a 180º
2.Amb els bolets nets i trossejats els passen per la paella amb la mantega( si treuren molt de líquid, retirar-lo). Afegir-hi l’all i julivert i la copeta de Jerez ( si no s’evapora, treure el líquid).
3.. Triturar els bolets, juntament amb els ous sencers,els rovells d’ou, la nata, la llet, sal i pebre.
4..Untar el motllo de vidre amb mantega fosa ( a més també es pot posar paper vegetal i tornar-ho a untar), tirar la barreja i posar-ho al forn que haurem escalfat prèviament. Es courà al forn al bany maria* uns 45 min a 180º.Passat aquest temps es punxa i si surt el ganivet net és que està cuit.
5. Per la salsa, posem un petit grapat de bolets a la paella i els saltegem amb mantega. Si afegeix el líquid que hem retirat en els anteriors bolets i hi afegim la nata, sal i pebre. Ho tapem i ho deixem coure 3 minuts més o menys. Es tritura tot i la salsa està llesta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada