INGREDIENTS:
- 7 albergínies
- 350 gr de carn picada de vedella
- 2 pebrots verds
- 2 cebes grosses
- 2 grans d'all
- 2 gots de llet
- 4 cullerades de farina
- formatge per gratinar
- pebre, sal, oli i orenga
ELABORACIÓ:
Es renten les albergínies i es tallen de través , en dos talls, i amb l'ajut una cullereta es buida la polpa en compte de no escurar massa i foradar la pell.
En una cassola petita es va fent la beixamenl. Es posen 3 cullerades d'oli i s'hi afegeix la farina barrejant bé. S'hi va incorporant la llet mic a mica sense deixar de remenar.
Es piquen les verdures i es couen en una paella amb una mica d'oli, sense oblidar afegir-hi també la polpa de les albergínies picada que hem buidat abans. Afegir sal. Quan les verdures estiguin cuites s'hi afegeix la carn picada de vedella.
Un cop tot cuit s'hi pot afegir una part de la beixamenl per lligar-ho tot ( opcional). S'omplen les albergínies amb el farcit i s'acaben d'omplir amb la beixamel. A sobre hi posem una mica de formatge i es gratinen al forn durant 10 minuts a 200 ºC .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada