23 de des. 2010

MEDALLONS DE LLOM AMB SALSA DE BOLETS


Ingredients (per 4 persones):

  • 12 medallons de llom (3 per persona)
  • 1 paquet de bolets congelats (400g)
  • 1 ceba
  • 1 brick de crema de llet (200ml)
  • 1 pols de nou moscada
  • Oli d’oliva

Preparació:
Tallem la ceba i la sofregim en una paella amb una mica d’oli. Quan comenci a quedar cuita hi tirem els bolets (poden estar congelats encara) i deixem que vagin coent.
Un cop els bolets estan cuits, hi afegim la crema de llet i la nou moscada i deixem que arranqui el bull mentre anem remenant. Ho triturem tot i ho tornem a posar a la paella perquè mantingui la temperatura i corregim de sal.
Paral·lelament haurem cuit els medallons de llom a la planxa i els anirem servint als plats. Per últim, afegirem la salsa de bolets sobre els medallons de llom.