10 de gen. 2011

BROWNIE

INGREDIENTS:
-120 gr de farina
- 200 gr de xocolata negra
- 4 ous
- 150 gr de sucre moreno
- 230 gr de nous picades
- 110 gr de mantega
- sal

Per decorar:
- 100 gr de sucre glass
- perletes de sucre

PREPARACIÓ:

Posa la mantega trossejada i la xocolata a trossets en un cassó. Els fons al bany maria, a foc lent. A part, passa pel turmix els ous amb el sucre i una mica de sal. Mentrestant escalfa el forn a 180ºC.

Afegeix la barreja de la mantega i la xocolata amb la farina tamissada i les nous picades. Barreja-ho tot i posa-ho en una plata forrada amb paper de forn. Posa'l al forn uns 35 min aproximadament, llavors la podràs treure estirant el paper del motllo.

1 comentari:

PILAR ha dit...

MMMMM!! QUINA BONA PINTA I QUINA DECORACIÓ TAN XULI´!