8 de gen. 2011

LASANYA DE VERDURES

Ingredients:
- 2 carbassons
- 2 albergínies
- pernil dolç
- formatge ( en llesques)
- tomata fregit
- pasta de lasanya precuidanda
- beixamel ( mantega, farina, llet calenta)
- formatge ratllat
- nou moscada

Preparació:
1. Pelarem les albergínies i els carbassons i els tallarem a làmines.
2.  Posarem oli en una paella i ho fregirem.
3. Agafarem una plata i posarem una mica de mantega perquè no s'enganxi i col.locarem làmines de lassanya precuinada.
4. A continuació posarem una capa de tomata fregit, una capa de carbassó i formatge, una capa de pasta de lassanya i tornarem a començar amb la tomata. Així successivament fins a tenir la plata plena. Cal acabar amb pasta de lassanya abans de la beixamel.
5. Finalment cobrirem amb la beixamel, el formatge ratllat i unes puntetes de mantega, abans de posar-ho al forn a gratinar. Prèviament cal haver escalfat el forn.