INGREDIENTS:
- 200 gr de macarrons
- 250 ml de nata líquida
- 100 ml d'aigua
- nou moscada
- 40 gr de formatge ratllat (emmental)
- 100 gr de pernil dolç
- 30 gr de nous
- 1 rovell d'ou
- formatge parmesà
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Poseu aigua a bullir amb un xic de sal i tan bon punt arranqui el bull tireu-hi la pasta i deixeu-la coure uns 12 minuts.
Mentrestant, talleu a bocins petits el pernil dolç i les nous.
Escalfeu la nata líquida juntament amb l'aigua, afegiu-hi la nou moscada, la sal, el pebre i tan bon punt comenci a ésser calenta, afegiu-hi el rovell d'ou, el formatge ratllat, remeneu-ho bé, afegiu-hi el pernil dolç i les nous.
Escorreu els macarrons i incorporeu-los a la salsa, remeneu-ho bé per tal que quedi ben mesclat.
Poseu-ho en una plata per anar al forn, espolseu-hi el parmesà pel damunt i gratineu-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada