13 de gen. 2011

MACARRONS AMB CREMA DE FORMATGE

INGREDIENTS:
  • 200 gr de macarrons
  • 250 ml de nata líquida
  • 100 ml d'aigua
  • nou moscada
  • 40 gr de formatge ratllat (emmental)
  • 100 gr de pernil dolç
  • 30 gr de nous
  • 1 rovell d'ou
  • formatge parmesà
  • sal i pebre


PREPARACIÓ
Poseu aigua a bullir amb un xic de sal i tan bon punt arranqui el bull tireu-hi la pasta i deixeu-la coure uns 12 minuts.
Mentrestant, talleu a bocins petits el pernil dolç i les nous.
Escalfeu la nata líquida juntament amb l'aigua, afegiu-hi la nou moscada, la sal, el pebre i tan bon punt comenci a ésser calenta, afegiu-hi el rovell d'ou, el formatge ratllat, remeneu-ho bé, afegiu-hi el pernil dolç i les nous.
Escorreu els macarrons i incorporeu-los a la salsa, remeneu-ho bé per tal que quedi ben mesclat.
Poseu-ho en una plata per anar al forn, espolseu-hi el parmesà pel damunt i gratineu-los.