10 de febr. 2011

BROWNIE DE XOCOLATA BLANCA I KIWIS

pINGREDIENTS:
- 5 ous
- 320 gr de sucre
- 400 gr de mantega
- 250 gr de xocolata blanca
- 200 gr de farina
- 2,5 gr de sal
- 250 gr de maduixes

PREPARACIÓ:
Muntar els ous sencers amb el sucre ( 20-30 min).
Per una altra banda desfer la xocolata blanca al bany maria o al micro. Desfer la mantega ( que quedi com una pomada). Es barreja amb la xocolata i la mantega.

Es preparen els kiwis ( també es pot fer amb maduixes) sencers o en talls.

Es posa una mica de muntat ( dels ous) a la xocolata i la mantega per unificar les textures. Desprès es volca tota  la xocolata i mantega amb els ous i el sucre.

Amb les varilles es va remenant mentr s'afegeixen la farina tamizant i la mica de sal. S'acaba repartint amb la llengua. Es posa en el recipient pel forn i s'afegeix per sobre la fruita, al forn durant 20/25 minuts a 160º, tot controlant.