14 de febr. 2011

POLLASTRE FARCIT

Prepararem la barreja per farcir el pollastre: agafem la carn picada, li traiem en el pollastre una mica de carn i la tallem petita, hi barregem les prunes seques, les orellanes i els pinyols i afegim els dos ous batuts. Quan ho tinguem ben barrejat comencem a farcir el pollastre col·locant la barreja a dins i posar-lo a dins d’una malla o cosir-lo.
Preparem la safata amb un dit d’oli d’oliva, i col·loquem el pollastre el posem el forn a 180º durant 1:30h, quan hagin passat ¾ d’hora li donem la volta, anem vigilant que no s’assequi i l’anem ruixant amb el mateix suc que tregui.


Si voleu acompanyar-lo amb un salsa...Poseu conjuntament amb el pollastre cebes, pastanagues i alls. Un cop el pollastre estigui ben cuit, apartem les cebes, les pastanagues i una mica d'oli i ho triturem fins a aconseguir una bona salsa.

• Prunes seques, (amb pinyol son més bones)
• Orellanes de préssec o d’albercoc
• Pinyons
• Pollastre de pagès, desossat
• Carn picada de vedella i porc barrejada 500gr
•2 Ous
• Sal,pebre
• Oli

Ingredients

 

1 comentari:

Mariona ha dit...

Genial la presentacio! El pollastres va quedar bonnniiiiiiiiiiissssssssssm!! Enhorabona cuineres!