Ingredients:
- 1 cua de rap
- 1 calamar de la mateixa mida o dos de petits
- 100 gr de gambes
- 500 gr de musclos
- cebes
- tomàquet fregit
- gotet de vi blanc
- Oli
- 20 canelons
- formatge ratllat
- llet
Preparació:
- Es posa una cassola al foc amb una mica d'oli i hi fregim els calamars tallats a tallets petits. Hi afegim el vi blanc i ho deixem coure una estona.
- A continuació s'hi afegeix la cua de rap tallada a daus.
- Tot seguit es pelen les gambes crues i s'hi tiren tallades a trossets. Es reserven les peles i els caps.
- Bullim els musclos a part en una olla i després guardem l'aigua dels musclos i els musclos sense clova s'afegeixen a la cassola amb la resta de peix.
- Es fa un sofregit de ceba i tomata i s'afegeix al peix cuit a la cassola.
- A continuació es posen els caps de les gambes i les peles en una paella amb una mica d'oli i es fan coure i que treguin el suc, si es vol s'hi pot afegir una mica d'aigua dels musclos. Es reserva aquest suc per fer la beixamel.
- Fem la beixamel amb el suc de les gambes i el suc dels musclos i si fa falta s'hi afegeix llet.
- Agafem el farciment de peix que hem fet a la cassola i si no agrada que es notin els trossets es pot passar per la picadora.
- Es posen dues o tres cullerades de beixamel al farciment de peix. Ja tenim el farciment enllestit.
- Bullim la pasta dels canelons i tot seguit els enrotllem amb el farcit. S'hi tira a sobre la beixamel i formatge ratllat i ja es poden posar al forn una estona a gratinar.
- Un cop gratinats ja es poden servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada