Ingredients
1 paquet de filets panga (mercadota) o altres.
llet
2 llesques de pa
50 gr d’ametlles crues
1 all
gambes pelades
nata per cuinar
½ pastilla d’avecrem de Peix
farina ceba
formatge ratllat (opcional)
Preparació
Deixem descongelar els filets dins la bossa. Ho deixem macerat amb una mica de llet. Es tallen per la meitat s’hi posa sal, s’enfarina i es fregeix una mica (volta i volta). I es van col·locant en el forn.
Per fer la salsa:
Es ratlla ceba, es posa a la paella, s’hi afegeix farina (es dora), ½ avecrem de Peix, la gamba pelada la nata per cuinar i la llet (de macerar el Peix). Una salsa no molt espesa.
Per fer una picada:
2 talls de pa dur fregits, ametlles crues amb pela,i1 all. Es pica tot i es reserva.
Per sobre la plata on hi ha el Peix, s’hi tira la salsa pel damunt, la picada i si es vol formatge ratllat (opcional).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada