
Ingredients
Pel cupcake
125gr de mantega (estovat a temperatura ambient).
125 gr de sucre
2 ous
125 gr de farina + una mica de llevat incorporat
2 cullerades de llet
1 culleradeta d’extracte de vainilla
Per la cobertura (formatge)
½ tassa de mantega desteta
1 tarrina de philadepia
4 tasses de sucre glass
1 culleradeta d’extracte de vainilla
Per la cobertura (xocolata) per 15-20 cupcake
175 gr de xocolata per desfer
225 gr de mantega
1 cullerada de llet
1 cullerada de vainilla
259 gr de sucre tamizat
Per la decoració
colorants alimentaris
cagaions de xoco
puntets de colorins, cagaions de colorins, xocolata: pot de varis
cors
minioreos
fruits vermells
…i tot de “mariconadetes”
Elaboració
Barrejar la mantega amb el sucre. Afegir els ous batuts i una cullerada de farina. Barrejar la resta de farina i llevat i incorporar la llet i la vainilla. Col·locar en els motllos, i al forn a 190º durant 15/20 minuts. Treure-ho i deixar-ho refredar.
Decorar-ho amb la màniga de pastissos amb la cobertura (mesclar tots els ingredients).
Afegir-hi la decoració amb tota la inspiración i l’art personal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada