Ingredients ( per 10 persones)
- mig litre de nata per muntar ( 38%)
- 6 rovells d’ou
- 250 gr de sucre
- 1 barra torró xixona
- mitja barra torró alacant
- un raig de ratafia o amaretto
Per la decoració:
- 200 gr xocolata de cobertura negra
- 30 gr de mantega
Elaboració:
1.Blanquejem els rovells amb la meitat del sucre ( 125gr) amb les espàtules de muntar.
2.Esmicolem els torrons per barrejar-los per més endavant.
3. Muntarem el litre de nata i a mig fer afegirem la resta del sucre ( 125 gr). Desprès ho barrejarem amb els torrons, els rovells blanquejats i amb un raig de ratafia.
4. Ho posem amb motlles ( individuals o col.lectius) i al congelador.
5. Abans de servir, fonem la xocolata al bany maria amb la mantega i la posem a sobre el biscuit ( cal que sigui força líquida sinò quedarà pressa de seguida sobre el gelat)
Recepta apresa al Curs de Cuina de Nadal de l'Aula de cuina de l'Alt Empordà
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada