Ingredients ( per 4 persones)
- 4 cuixes d’ànec
- 2 ceba de Figueres
- pastanaga
- Conyac o porto
- nata líquida
- 8 plaques de lasanya
- colorant alimentari
- sal i pebre
- 8 llesquetes de pernil d’ànec
- 8 rossinyols
- foie o mousse de canard
Elaboració
1-Pel farcit dels canalons: coem una ceba tallada ben petita,desprès li afegim la pastanaga, quan agafi color li afegim la carn del confit i la meitat dels bolets. Al cap d’un estona li afegim un raig de nata i de conyac, un pessic de sal i pebre.
2-Coem la pasta de lasanya amb sal i un xic de colorant alimentari i farcim tot fent els canelons.
3- Per la salsa coem un xic la ceba , un raig de conyac, nata líquida, sl pebre i hi triturem el foie. Ho desfem bé.
4- Acabem el plat posant la salsa al caneló, i decorat a sobre amb pernil d’ànec tallat ben petit i la resta de rossinyols saltejats a la paella.
Recepta apresa al Curs de cuina de Nadal de l'Aula de cuina de l'Empordà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada