Hummus
Ingredients
- Cigrons
- Mitja llimona
- 1 culleradeta de pasta de sèsam
- Iogurt o llet
- Pebre vermell (dolç)
- Pebre vermell (picant)
- Oli d’oliva
- Comí
- Una mica de sal
Elaboració
És recomanable que els cigrons es comprin en una botiga de gra cuit, perquè solen ser més bons i se n’aprofita una part del suc.
Per a la llimona, cal tenir cura de treure’n les llavors, que no caiguin dins la mescla.
Es barregen tots els ingredients per aixafar-los i obtenir-ne la pasta: Els cigrons, la mitja llimona i el sèsam.
Per amorosir-ho tot, n’hi ha que hi posen iogurt i d’altres, una mica de llet.
S'hi afegeix el comí ( comino, en castellà).
S’hi posa pebre vermell, oli d’oliva i una mica de sal.
És recomanable barrejar-ho a mà, perquè així és com queda la textura més autèntica. També es pot fer més ràpidament amb la batedora, però no és el mateix, és clar.
Se serveix en una safata plana i s’hi torna a posar una mica de pebre vermell —en aquest cas picant— i un rajolí d’oli d’oliva just abans de servir-lo.
Per a la llimona, cal tenir cura de treure’n les llavors, que no caiguin dins la mescla.
Es barregen tots els ingredients per aixafar-los i obtenir-ne la pasta: Els cigrons, la mitja llimona i el sèsam.
Per amorosir-ho tot, n’hi ha que hi posen iogurt i d’altres, una mica de llet.
S'hi afegeix el comí ( comino, en castellà).
S’hi posa pebre vermell, oli d’oliva i una mica de sal.
És recomanable barrejar-ho a mà, perquè així és com queda la textura més autèntica. També es pot fer més ràpidament amb la batedora, però no és el mateix, és clar.
Se serveix en una safata plana i s’hi torna a posar una mica de pebre vermell —en aquest cas picant— i un rajolí d’oli d’oliva just abans de servir-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada