Ingredients
- 1 base fresca de pasta de full ( o tartaletes ja fetes)
- 1 pera
- 1 poma
- un grapat de nous pelades
- 1 ceba petita
- un trosset de mantega
- una culleradeta de sucre
- suc de llimona
- un pessic de sal
- xerès dolç
- formatge de cabra
Elaboració
Aquests minis serveixen tant per aperitiu com per a acompanyar. O, fins i tot, posats al damunt de l'amanida...
1_ Estenem la base i la tallem amb l'ajuda d'un tallapastes o alguna cosa rodona. La que ens sobra la tornem a estirar i la tornem a tallar.
2_ Posem les rodanxes a la safata del forn, amb paper sulfuritzat a sota. Les deixem coure 10 min amb el forn funcionant de dalt i de baix a 200ºC
3_ Mentrestant, preparem la barreja de fruita. Posem un cassó al foc amb una mica de mantega i hi afegim la ceba (que no sigui picada, a trossos mitjans). La deixem fer una mica i mentrestant fem els trossets de pera i poma. Els afegim.
4_ Anem deixant que es cogui, primer a foc fort i despres a foc fluix i tapat. Passats 10 minuts, hi tirem la cullerada de sucre i el pessic de sal, amb una mica de xerès dolç si es vol. Deixar reduir 5 minuts mes.
5_ Triturem la barreja i hi tirem unes gotes de suc de llimona.
6_ Posem una cullerada de barreja a cada base de les que hem fet. També un tros de nou i un tros de formatge de cabra.
7_ Ho posem a gratinar fins que veiem que estiguin dauradetes.
1_ Estenem la base i la tallem amb l'ajuda d'un tallapastes o alguna cosa rodona. La que ens sobra la tornem a estirar i la tornem a tallar.
2_ Posem les rodanxes a la safata del forn, amb paper sulfuritzat a sota. Les deixem coure 10 min amb el forn funcionant de dalt i de baix a 200ºC
3_ Mentrestant, preparem la barreja de fruita. Posem un cassó al foc amb una mica de mantega i hi afegim la ceba (que no sigui picada, a trossos mitjans). La deixem fer una mica i mentrestant fem els trossets de pera i poma. Els afegim.
4_ Anem deixant que es cogui, primer a foc fort i despres a foc fluix i tapat. Passats 10 minuts, hi tirem la cullerada de sucre i el pessic de sal, amb una mica de xerès dolç si es vol. Deixar reduir 5 minuts mes.
5_ Triturem la barreja i hi tirem unes gotes de suc de llimona.
6_ Posem una cullerada de barreja a cada base de les que hem fet. També un tros de nou i un tros de formatge de cabra.
7_ Ho posem a gratinar fins que veiem que estiguin dauradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada