4 de març 2012

AMANIDA DE SALMÓ I OUS DE GUATLLA




INGREDIENTS:
- 12 ous de guatlla
- 200 gr d'espàrrecs verds petits
- enciam, escarola,...
- 250 gr de salmó fumat
- suc d'una lima
- sal i pebre

PREPARACIÓ:
Bullir els ous durant 3 minuts, retirar-los del foc i refredar-los amb aigua freda. Pelar-los i deixar-los en aigua amb sal.

Mentrestant, posar els espàrrecs en una olla amb aigua bullint i coure'ls a foc mig durant 3-5 minuts fins que estiguin tous. Escórre'ls i refredar-los amb aigua freda.

Per preparar la salsa: posarem a la batidora la ratlladura de llimona, el suc de la llimona, la mostassa i el rovell d'ou. Batre lleugerament per barrejar els ingredients. Desprès, mica en mica, es va afegint l'oli amb un raig continu.

Col.locar l'enciam en un bol i afegir-hi 2/3 de la salsa i barrejar-ho. Afegir-hi el salmó a trossos i a sobre el suc de la lima. Afegir-hi els ous partits en dos i els espàrrecs. Acabar de posar tota la salsa i barrejar-ho.