1 de maig 2012
CANELONS FREDS D'ESTIU
Ingredients: (Per a 5 persones, 3 canelons per cap)
- 16 Plaques de caneló (1 caixa i que no siguin precuinats)
- 2 llaunes tonyina
- 1 pebrot escalivat
- 4 ous dusos
- 1 ou cru
- Pernil salat (5 talls)
- Pernil dolç (5 talls)
- 1 pot d’olives sense pinyol
- All (per fer la maionesa)
Preparació: Posem una olla amb aigua i sal al foc per coure la pasta dels canelons. Triturem tots els ingredients i els barregem en un bol. Hem de reservar un rovell dels ous dusos per decorar. Fem maionesa amb l’ou cru, l’oli i un gra d’all. Estenem bé els canelons sobre un drap i els farcim amb el preparat. Els posem en una safata amb una mica de maionesa a sobre i hi ratllem una mica de rovell d’ou. Els podem guardar a la nevera perquè estiguin ben fresquets a l’hora de servir-los.
Bon profit!!
Mònica
Santa Cristina d’Aro 13/04/2012
(Recepta tradicional de la mama per Festa Major de Sant Feliu :P )
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada