INGREDIENTS (4 persones):
75gr/100gr de pasta (x persona)
4 préssecs (ben grossos i millor blancs)
2 cebes
6 cullerades de pinyons
8 cullerades de pa ratllat
1 caixeta de groselles
4 cullerades d’oli
150 gr de mantega (o a ull)
Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Pelar la ceba, picar-la finament i sofregir-la en la mantega removent-la continuament perquè s’estovi sense prendre color. Afegir els pinyons. Deixar uns minuts.
- Rentar i assecar els préssecs, treure els pinyols, i tallar-los a dauets. Afegir-los a la cassola i coure'ls sense deixar de remoure. Per últim, afegir les groselles i deixar un minut en el foc. Posar sal i pebre.
- Fer bullir la pasta en abundant aigua salada. Mentrestant, daurar el pa a l'oli. Un cop daurat, es retira del foc i s'incorpora a la fruita.
- Escórrer la pasta i condimentar-la amb la salsa preparada. Mesclar amb compte i servir.
En Martí i la Iona ens han fet aquest plat perquè fa poc van anar de viatge a Sardenya. Moltes gràcies!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada