INGREDIENTS:
- 1 kg de tall rodó de vedella
- 3 tasses d'aigua
- 1 ceba
- 1 fulla llorer
- 1 api
- 1 pastanaga
- sal i pebre en grà
Per la salsa:
- dos llaunes tonyina
- 1 pot maionesa
- 2 filets de tonyina
- 1 " pepinillo " amb vinagre
- 6 tàperes
- 1 tassa de caldo del brou
ELABORACIÓ :
Lligar el tall de carn rodó amb un cordill perquè no perdi la forma. Posar a bullir tots els ingredients i desprès afegir-hi la carn.Cal fer-l'ho coure uns 3/4 d'hora amb tots els ingredients a dalt esmentats a foc mig.Desprès deixar refredar amb el mateix caldo i finalment tallar en talls prims.
Preparar la salsa posant tots els ingredients i passar-ho per la batedora.
Presentar el plat amb la salsa sobre el tall de carn i amb unes tàperes o julivert de decoració.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada