
Ingredients per a 4 persones:
- 500 g de mongeta “boby” (la primeta)
- 100 g de formatge parmesà (en un tall)
- Nous
- Ceba
- 500 g de mongeta “boby” (la primeta)
- 100 g de formatge parmesà (en un tall)
- Nous
- Ceba
Preparació de l’amanida:
Netejar les mongetes. En una olla amb aigua bullent amb sal, coure-les fins que siguin tendres. Escórrer-les i tot seguit refredar-les dins d’un recipient amb aigua molt freda o amb glaçons (d’aquesta manera quedaran d’un verd més vistós). Un cop fredes, escórrer-les un altre cop.
En un recipient, barrejar les mongetes amb la ceba, el parmesà i un grapat de nous. Afegir-hi la vinagreta i remenar-ho tot.
Muntar el plat col·locant una muntanyeta d’amanida de mongeta tendra i coronar-la amb uns encenalls de formatge parmesà, que s’aconsegueixen tallant el tros de parmesà amb l’ajut d’un pelador de patates.
Netejar les mongetes. En una olla amb aigua bullent amb sal, coure-les fins que siguin tendres. Escórrer-les i tot seguit refredar-les dins d’un recipient amb aigua molt freda o amb glaçons (d’aquesta manera quedaran d’un verd més vistós). Un cop fredes, escórrer-les un altre cop.
En un recipient, barrejar les mongetes amb la ceba, el parmesà i un grapat de nous. Afegir-hi la vinagreta i remenar-ho tot.
Muntar el plat col·locant una muntanyeta d’amanida de mongeta tendra i coronar-la amb uns encenalls de formatge parmesà, que s’aconsegueixen tallant el tros de parmesà amb l’ajut d’un pelador de patates.
Per a la vinagreta (opcional)
- 150 ml d’oli d’oliva
- 150 ml d’oli d’oliva
- 50 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
- 2 cullerades de mel
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 pessic de sal
- 2 cullerades de mel
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 pessic de sal
Preparació de la vinagreta de mel:
Barrejar en un recipient tots els ingredients de la vinagreta i remenar-ho enèrgicament fins que quedi una barreja ben homogènia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada