27 de gen. 2013

FILET DE POLLASTRE A LA MOSTASSA ANTIGA



Ingredients:

 
500 gr de filet de pollastre ( o pits de pollastre)

120 gr de ceba

30 gr de mostassa antiga

200 ml de nata líquida per cuinar

60 ml de vi blanc

sal, pebre i oli

una branqueta de farigola

Preparació:

Salpebrar els filets de pollastre i posar-los en una cassola amb una mica d'oli, mentre es

 van fent tallem una ceba en juliana, una vegada estigui fet el pollastre afegir la ceba, la

 branqueta de farigola i ruixar amb el vi. Tapar i deixar coure suaument durant mitja

 hora.

Passada la mitja hora treure els filets de la cassola i afegir la mostassa a la ceba, a foc

molt suau, barrejar i deixar que cogui uns 6 minuts.


Afegir la nata, rectificar de sal si és necessari. Afegir els filets de pollastre i escalfar

 sense que arribi a bullir.


Aquí els vaig acompanyar amb arros amb verdures.


 
(Dedicat a la Núria)

Extret del blog "La maleta de Boston"