Ingredients:
500 gr de filet de pollastre ( o pits de pollastre)
120 gr de ceba
30 gr de mostassa antiga
200 ml de nata líquida per cuinar
60 ml de vi blanc
sal, pebre i oli
una branqueta de farigola
Preparació:
Salpebrar els filets de pollastre i posar-los en una cassola amb una mica d'oli, mentre es
van fent tallem una ceba en juliana, una vegada estigui fet el pollastre afegir la ceba, la
branqueta de farigola i ruixar amb el vi. Tapar i deixar coure suaument durant mitja
hora.
Passada la mitja hora treure els filets de la cassola i afegir la mostassa a la ceba, a foc
Passada la mitja hora treure els filets de la cassola i afegir la mostassa a la ceba, a foc
molt suau, barrejar i deixar que cogui uns 6 minuts.
Afegir la nata, rectificar de sal si és necessari. Afegir els filets de pollastre i escalfar
sense que arribi a bullir.
Aquí els vaig acompanyar amb arros amb verdures.
(Dedicat a la Núria)
Extret del blog "La maleta de Boston"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada