25 de maig 2013

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà

Ingredients:

- 20 pebrots del piquillo (per 5 persones)

Brandada

Ingredients:

- 200 grams de bacallà remullat i dessalat (Posem el bacallà -engrunat, salat i dessecat- en remull durant una hora. El traiem, l'esbandim i el posem altra vegada en aigua mitja horeta més) *com més quantitat de bacallà, més gust de bacallà tindrà la brandada.
- 5 grans d'all
- oli
- puré de patata deshidratat Magi
- llet
- pebre



Elaboració:

- fregim els 5 grans d'all en una paella amb oli i quan són daurats els retirem.
- en l'oli anterior hi afegim el bacallà escorregut i ho anem remenant.
- un cop el bacallà està desfet hi afegim 2 cullerades soperes de puré de patata i remenem.
- mentre remenem hi afegim una miqueta de llet i un polsim de pebre fins que quedi cremós.

Salsa

Ingredients:

- 2 pebrots del piquillo reservats prèviament (o els trencats)
- 400 ml de crema de llet / nata líquida per cuinar

Elaboració:

- es barreja al pot de la batedora l'oli de les llaunes dels pebrots del piquillo, un parell de pebrots (per donar color a la salsa) i 400 ml de crema de llet. Ho batem tot.

Elaboració:

Farcim els pebrots del piquillo amb la brandada de bacallà i els col·loquem en una plata. Hi afegim la salsa i ho escalfem al forn a 180º uns 10 minuts (fins que la salsa quedi presa).