Ingredients:
- 20
pebrots del piquillo (per 5 persones)
Brandada
Ingredients:
- 200
grams de bacallà remullat i dessalat (Posem el bacallà -engrunat,
salat i dessecat- en remull durant una hora. El traiem, l'esbandim i
el posem altra vegada en aigua mitja horeta més) *com més quantitat
de bacallà, més gust de bacallà tindrà la brandada.
- 5
grans d'all
- oli
-
puré de patata deshidratat Magi
-
llet
-
pebre
Elaboració:
-
fregim els 5 grans d'all en una paella amb oli i quan són daurats
els retirem.
- en
l'oli anterior hi afegim el bacallà escorregut i ho anem remenant.
- un
cop el bacallà està desfet hi afegim 2 cullerades soperes de puré
de patata i remenem.
-
mentre remenem hi afegim una miqueta de llet i un polsim de pebre
fins que quedi cremós.
Salsa
Ingredients:
- 2 pebrots del piquillo reservats prèviament (o els
trencats)
- 400 ml de crema de llet / nata líquida per cuinar
Elaboració:
- es
barreja al pot de la batedora l'oli de les llaunes dels pebrots del
piquillo, un parell de pebrots (per donar color a la salsa) i 400 ml
de crema de llet. Ho batem tot.
Farcim
els pebrots del piquillo amb la brandada de bacallà i els col·loquem
en una plata. Hi afegim la salsa i ho escalfem al forn a 180º uns 10
minuts (fins que la salsa quedi presa).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada