25 d’oct. 2013

ANACARDS FREGITS AMB POLLASTRE (KAI-PAT-MED-MA-MAUNG-HIM-MA-PAN)


INGREDIENTS (2 racions):

  • 100 g. pollastre
  • 40 g. anacards o ametlles
  • 60 g. gírgoles (tallat a ½ cm d'amplada)
  • 4 blats de moro petits (tallats a 1 cm d’amplada)
  • 1  ceba normal
  • 4 cullerades de ceba tendra (tallada a 1 cm d'amplada)
  • 1 cullerada d'all picat
  • 5 g xili sec (tallat a 1 cm. d’amplada)
  • 1 cullerada de salsa de peix (o salsa de soja)
  • 4 cullerades salsa d'ostres 
  • 2 culleradetes de sucre
  • 4 cullerades d'oli


PREPARACIÓ:

  1. Posar oli en el wok i saltejar els anacards o ametlles fins que siguin daurats.
  2. Fregir l'all al wok fins que sigui daurat.
  3. Afegir el pollastre i fregir fins que sigui cuit.
  4. Afegir els bolets , la ceba, el blat de moro i el xili.
  5. Afegir la salsa d’ostra, la de peix i el sucre.
  6. Afegir la ceba de primavera i els anacards.
  7. Remenar fins que  sigui cuit. Es serveix amb arròs blanc. 

Recepta tailandesa de la "Baan Thai Cookery School", Chiang Mai.

1 comentari:

Bruixes a la cuina ha dit...

Noies us aneu superant per trobada!! Molt xula aquesta recepta Thai: me l'apunto!! :)