INGREDIENTS (2 racions):
- 100 g. pollastre
- 40 g. anacards o ametlles
- 60 g. gírgoles (tallat a ½ cm d'amplada)
- 4 blats de moro petits (tallats a 1 cm d’amplada)
- 1 ceba normal
- 4 cullerades de ceba tendra (tallada a 1 cm d'amplada)
- 1 cullerada d'all picat
- 5 g xili sec (tallat a 1 cm. d’amplada)
- 1 cullerada de salsa de peix (o salsa de soja)
- 4 cullerades salsa d'ostres
- 2 culleradetes de sucre
- 4 cullerades d'oli
PREPARACIÓ:
- Posar oli en el wok i saltejar els anacards o ametlles fins que siguin daurats.
- Fregir l'all al wok fins que sigui daurat.
- Afegir el pollastre i fregir fins que sigui cuit.
- Afegir els bolets , la ceba, el blat de moro i el xili.
- Afegir la salsa d’ostra, la de peix i el sucre.
- Afegir la ceba de primavera i els anacards.
- Remenar fins que sigui cuit. Es serveix amb arròs blanc.
Recepta tailandesa de la "Baan Thai Cookery School", Chiang Mai.
1 comentari:
Noies us aneu superant per trobada!! Molt xula aquesta recepta Thai: me l'apunto!! :)
Publica un comentari a l'entrada