31 de gen. 2014

FLAM DE MATÓ

La recepta està adaptada de la web del programa Cuines de TV3.


Ingredients:
100 g de sucre
300 g de llet sencera
250 g de nata líquida
250 g de mató
1 sobre de quallada
sucre per al caramel

Preparació:

Amb quatre cullerades de sucre, es prepara el caramel tot desfent-lo dins un cassó, fins que sigui ben ros. Es reparteix al fons d'un motlle tipus plum-cake.
En el vas del túrmix, s'hi barreja el mató, el sobre de quallada, el sucre i la nata líquida, i es tritura. Tot seguit, s'incorpora la llet, i es torna a barrejar amb el túrmix.

S'aboca la mescla al motlle amb el caramel i es cou al bany Maria dins el forn a 180ºC (350ºF) durant 30 minuts.
(Passat aquest temps, veureu que no està quallat, però no us preocupeu perquè acabarà de quallar quan es refredi a la nevera).

Es deixa refredar i es reserva a la nevera fins al moment de servir.

Bon profit!

ANNA – 31/01/2014