30 de gen. 2014

PASTIS DE FORMATGE PHILADELPHIA

INGREDIENTS:

- 5 ous
- 500 gr de formatge philadelphia
- 7/8 cullerades de sucre soperes
- 18-20 galetes Maria
- 150 gr de mantega
- mermelada de maduixa, fruites del bosc, gerds...

ELABORACIÓ:

- Xafar les galetes amb una mà de morter i lligar-les amb la mantega desfeta.
- Col.locar la pasta en un motlle per anar al forn. Coure-ho durant 5 minuts a uns 180 graus.

- Separar els rovells de les clares.
- Barrejar els rovells amb el sucre i el formatge philadelphia amb la batedora.
- Posar al punt de neu les clares i barrejar-ho poc a poc, amb l'ajuda d'una espátula,  amb la resta de la massa.
- Tirar la massa al motlle i posar-ho al forn durant 30 minuts a 180 graus, fins que al punxar-lo amb un escuradents ens quedi net.
- Deixar-lo refredar una mica dins del forn i fora. Desprès es desemmotlla i es decora amb la mermelada per sobre.