17 de gen. 2014

PASTÍS DE SALMÓ I ESPINACS


INGREDIENTS

1 o 2 talls de salmó no a rodanxes
1 bossa d'espinacs crus
1 ceba
panses
pinyons
100 ml (màxim) de nata per cuinar
Pasta de full
Formatge per gratinar o desfer

PREPARACIÓ

Es couen els espinacs i s'escorren.
Es talla la ceba petita i es sofregeix amb una mica d'oli, quan està una mica rossa, s'hi afegeixen els espinacs cuits i escorreguts, els pinyons, panses i la nata per cuinar. Es remena una mica per s'unifiquin els ingredients. Es rectifica de sal i pebre.
Es tallen trossets petits i fins de salmó cru.
S'estira la pasta de full en una safata de forn amb un paper vegetal a sota, es posa la pasta dels espinacs per sobre repartida a tota la pasta de full, deixant una mica de vora (la podem marcar com les crestes: amb la forquilla) i a sobre els trossets de salmó repartits per tota la base. I per últim s'escampa el formatge ratllat.
Es posa al forn a 180º prèviament calent, durant uns 20 minuts, vigilant que no es passi.
Bon profit!