INGREDIENTS
1
o 2 talls de salmó no a rodanxes
1
ceba
panses
pinyons
100
ml (màxim) de nata per cuinar
Pasta
de full
Formatge
per gratinar o desfer
PREPARACIÓ
Es
couen els espinacs i s'escorren.
Es
talla la ceba petita i es sofregeix amb una mica d'oli, quan està
una mica rossa, s'hi afegeixen els espinacs cuits i escorreguts, els
pinyons, panses i la nata per cuinar. Es remena una mica per
s'unifiquin els ingredients. Es rectifica de sal i pebre.
Es
tallen trossets petits i fins de salmó cru.
S'estira
la pasta de full en una safata de forn amb un paper vegetal a sota,
es posa la pasta dels espinacs per sobre repartida a tota la pasta de
full, deixant una mica de vora (la podem marcar com les crestes: amb
la forquilla) i a sobre els trossets de salmó repartits per tota la
base. I per últim s'escampa el formatge ratllat.
Es
posa al forn a 180º prèviament calent, durant uns 20 minuts,
vigilant que no es passi.
Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada