
- 30 ml de salsa de soja
- 1 gra d'all laminat
- 1 gr de sal d'all (la podeu trobar al súper en potets d'espècies)
- 0,3 gr de pebre negre (un polsim)
- 455 gr de salmó (4 lloms sense l'espina...a nosaltres ens va pesar més)
Per l’acompanyament:
- 500 grs. patates, pelades i tallades petites
- 2 pomes, pelades sense el cor i tallades petites.
- 15 grs. de mantega
- 25 grs. crème fraiche (Crema fresca, una crema blanca i densa, amb un 30-40% de matèria grassa y con un 15% de lactosa)
- Sal i pebre
Preparació:
En un bol petit, barrejar el xarop, la salsa de soja, l'all, la sal d'all i el pebre. Posar el salmó a una safata per anar al forn i marinar-lo amb la barreja durant 30 minuts a la nevera, tapada amb paper film, tombant-ho una vegada. Escalfar el forn a 200ºC i coure el salmó sense cobrir la safata durant 20 minuts o fins que veieu que queda fet.
Preparació acompanyament:
Bullir les patates amb agua salada durant 15 minuts, incorporar les pomes i bullir 8 minuts més. Escórrer i xafar amb el passapurè. Escalfar amb la mantega i la crème fraiche. Salpebrar i servir inmediatament.
Núria 14-3-2014
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada