Ingredients:
250 g de farina de força (farina de fer pa)
150 g d'aigua
3 cullerades d'oli d'oliva
5 g de sal
15 g de llevat de forner
1 culleradeta de postre de sucre
licor d'anís
sucre abundant per sobre i pinyons o ametlles filades, o el que vulgueu per sobre de la coca
Elaboració:
1) Barregeu la farina, l'aigua, el llevat, l'oli, la sal i el sucre. Us ha de quedar una massa enganxosa. Treballeu-la fins que quedi elàstica.
2) Deixeu reposar la massa en un bol durant 30 min o 1h.
3) Dividiu la massa en porcions iguals, entre 4 i 8 parts iguals, perquè quedi la coca tant prima com us agradi.
4) Escampeu unes gotes d'oli en un tros de marbre, i en el vostre corró. Agafeu una porció de massa i estireu-la tan prima com pugueu. Que girebé quedi transparent.
5) Poseu les coques en una safata de forn protegida amb paper de forn. Amb la mà agafeu un grapat de sucre i repartiu-lo generosament per sobre de les coques. Després aboqueu també generosament un raig de licor d'anís. No us preocupeu per l'alcohol perquè al forn s'evapora gairebé tot i només queda el vidre i el gustet d'anís. Finalment, repartiu els pinyons o ametlla filada per sobre.
6) Poseu les coques al forn preescalfat a 225 C (425 F). Aneu-les vigilant, que quedin daurades però sense cremar-se. Triguen uns 15-20 minuts.
(Pàgina web cuinalamasovera)
1
Núria 14-3-2014
2 comentaris:
UN clàssic irresistible!! :)
Hola Mariona!!! Perdona el retraso en contestarte pero tenía un poco abandonado el blog. Y lo peor es que no puedo publicar comentarios por ahora, y no sé por qué. Aún así quería contestarte.
El paquete que incluía tanto el billete de autobús y las excursiones que he descrito en la entrada, se llamaba Queensland Coaster. Es hop on- hop off, pero con todas las actividades que detallo más arriba.
Cualquier otra duda o pregunta, ya sabes dónde estoy. Y prometo no tardar tanto en responder!!
Gracias por pasarte por mi blog
Saludos.
Cristina http://dosdeviaje.blogspot.com
Publica un comentari a l'entrada