
Ingredients
10 rodanxes de pernil dolç
8-10 rodanxes de formatge per fondre
6-8 llesques de pa de motllo sense pela
1/3 d'una tassa de llet
2 ous
mantega
sal i pebre
Elaboració
Engrassem un motllo amb mantega. Folrem el motllo amb rodanxes de pernil, cubrim el fons i els laterals de manera que pengin per les vores.
Batrem els ous, afegim la llet i salpebrem.
Mullem les llesques de pa dins la barreja anterior. No ho mullis massa perquè no es trenqui.
Col·loquem el pa sobre el pernil i després afegim una capa de formatge.
Repetim l'operació 3 o 4 cops. L'última capa ha de ser pa. Aboquem mescla si ens sobra.
Per acabar tanquem el pastís amb el pernil que ens sobresortia per les vores.
Pots cubrir el pastís amb formatge i decorar-lo amb xampinyons i/o olives.
Posa el motllo al microones durant 5 minuts a màxima potència.
Després espera uns 15 minuts perquè es refredi i desmotllar-lo correctament.
Fàcil i boníssim!
Nadal 2014
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada