Ingredients per a
4 persones.
3-4 patates
1 pebrot
1 carbassó
1alberginia
1-2 cebes
Xampinyons
1 botifarra
Formatge de cabra
(un paquet del rodó tallat)
Pelem les patates, les tallem a
rodanxes, i les col·loquem en una plata
de vidre amb molt d’oli. Tot seguit pelem el pebrot, la ceba, l’albergínia, el carbassó i preparem els
xampinyons – tallem tots els ingredients que quedin petits. Ho col·loquem tots
barrejat a la mateixa plata i hi posem oli, sal i pebre (al gust). Tot seguit
agafem la botifarra i l’esmicolem. L’escampem pel damunt de les verdures i tot
seguit hi afegim el formatge de cabra. Ho posem al forn durant uns 40 minuts o
fins que les verdures i la botifarra estiguin cuites. És un plat ideal per
portar a la carmanyola! Bon profit!
Juny 2015
Juny 2015
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada