15 de juny 2015

VERDURES AL FORN AMB BOTIFARRA




Ingredients per a 4 persones.
3-4 patates
1 pebrot
1 carbassó
1alberginia
1-2 cebes
Xampinyons
1 botifarra
Formatge de cabra (un paquet del rodó tallat)



Pelem les patates, les tallem a rodanxes,  i les col·loquem en una plata de vidre amb molt d’oli. Tot seguit pelem el pebrot, la ceba,  l’albergínia, el carbassó i preparem els xampinyons – tallem tots els ingredients que quedin petits. Ho col·loquem tots barrejat a la mateixa plata i hi posem oli, sal i pebre (al gust). Tot seguit agafem la botifarra i l’esmicolem. L’escampem pel damunt de les verdures i tot seguit hi afegim el formatge de cabra. Ho posem al forn durant uns 40 minuts o fins que les verdures i la botifarra estiguin cuites. És un plat ideal per portar a la carmanyola! Bon profit! 

Juny 2015