17 de jul. 2015

CRUMBRE DE POMA I GELAT DE VAINILLA

Ingredients per a 4 persones:
Per a la poma caramel·litzada:
  • 2 pomes golden
  • 30 g de sucre
  • 15 g de mantega
  • un polsim de canyella
Per al “crumble”:
  • 50 g de mantega
  • 50 g de farina
  • 50 g d’ametlla mòlta



ELABORACIÓ
Per a la poma caramel·litzada: peleu i talleu a daus les pomes i barrejeu-lues amb la mantega, el sucre i la canyella.
Per al crumble: barregeu tots els ingredients i fins que aconseguiu grumolls de massa.
Muntatge: ompliu una cassoleta amb poma caramel·litzada i empolseu-la amb crumble. Feu-ho coure al forn 15 min a 180 ºC. Serviu-ho tebi amb gelat de vainilla (compreu-lo bo i fet).
Podeu servir-ho com a pastís o amb un