23 d’ag. 2015

TONYINA MARINADA AMB MADUIXES I FESTUCS VERDS


Ingredients (4-6 persones)
140 gr de tonyina
2 maduixes grans
10-12 festucs verds
sucre moreno
sal Maldon
10 gr de salsa de soja
10 gr d’oli de sèsam
¼ c/c gengibre mòlt
¼ c/c de pebre negre
Preparació:
Preparem la tonyina com a minim ½ hora abans de servir.
Netejem la tonyina. Barrejem en un bol la salsa de soja, l’oli de sèsam, el gengibre i el pebre negre. Posem aquesta barreja sobre la tonyina i ho tapem amb film transparent i ho reservem a la nevera, recordant de donar-li la volta un parell de vegades perquè s’impregni per les dues cares.
Netejem les maduixes i les tallem amb rodanxes fines. Els hi tirem el sucre moreno per sobre i ho deixem reposar fins aconseguir una mica de sirope
Quan la tonyina ja està marinada, la tallem en porcions petites, hi col.loquem a sobre un parell de rodanxes de maduixa i uns festucs i ho amanim amb el suc de les maduixes i un xic de sal Maldon.