28 de nov. 2015

FIDEUS A LA CASSOLA




INGREDIENTS (per a 4 persones):


  • 300 g de fideus
  • 2 costelles de porc
  • 4 salsitxes
  • 2 cebes
  • fulles de llorer
  • 2 grans d'all
  • pebrot vermell
  • pebrot verd
  • tomata ratllada
  • 1/2 copa de conyac
  • brou de pollastre


PREPARACIÓ:

  1. Fregim la carn amb oli fins que quedi daurada.
  2. Sofregim la ceba amb l'oli que hem utilitzat abans per la carn. Quan la ceba és daurada hi afegim els alls, el pebrot i les fulles de llorer.
  3. Afegim la tomata ratllada.
  4. Un cop les verdures estan cuites afegim el conyac i deixem que redueixi una mica.
  5. Afegim el brou i quan arrenqui el bull, hi afegim els fideus. La proporció perquè quedi caldós és de 4 mides de brou per 1 de fideus. Es van tastant els fideus fins que siguin cuits, seran uns 15-20 minuts.