11 d’abr. 2019

CANALONS ESPECIALS DE RAP I GAMBES

INGREDIENTS (4 persones)
  • Ous (4-6 )
  • Rap (1 o 2)
  • Gambes (6-8)
  • Ceba (1)
  • Beixamel (mantega, farina, llet, nou moscada, sal i pebre)
  • Salsa de tomàquet
  • Formatge per gratinar
PREPARACIÓ

  1. Cuinem al vapor les cues de rap i les gambes.
  2. Tallem la ceba ben petita i la passem per la paella; un cop rossa hi afegim el rap i les gambes tot esmicolat amb els dits. Ho lliguem amb la beixamel i ho couem uns minuts. Reservem.
  3. Fem una beixamel i reservem.
  4. Batem els ous i fem truites molt finetes com si fossin crepes.
  5. Fem un llit de salsa de tomàquet, a sobre hi col·loquem les truites farcides amb la massa reservada anteriorment com si fossin canelons.
  6. Ho cobrim amb la beixamel, hi posem una mica de formatge ratllat i cal al forn. Uns 5’ a 180º. Ho acabem amb l’opció de gratinar.
  7. Ja es pot servir.