11 d’abr. 2019

CHEESE CAKE SALAT


INGREDIENTS:

20 gr de tomàquet sec en oli
80 gr de mantega
100 gr de Crackers
200 gr de “requesón”
100 gr de parmesà a talls
200 gr de formatge de cabra en rotllo
50 gr de nata (35% materia grassa)
400 gr de tomaquets cherrys variats tallats per la meitat.Cibulet i alfabrega per decorar.

PREPARACIÓ
  • Folra un motllo desmontable de 24 cm amb paper de forn.
  • Tritura els crackers.
  • Afegeix als crackers el tomàquet sec  i la mantega i tritura. Posa-ho sobre el motllo amb un paper de forn a sobre per poder apretar, perquè quedi ben compacte. Reserva-ho a la nevera.
  • Posa parmesà ratllat o picat, el formatge de cabra, el requesón, 2 o 3 pessics de pebre, 50 gr de nata i barreja-ho bé.
  • Afegeix-ho a sobre el motllo reservat amb les galetes salades i aplana-ho bé. Reserva-ho a la nevera.
  • Quan ho vagis a servir decora-ho amb els cherrys tallats, el cibulet i l’alfabrega i rega-ho amb un bon raig d’oli. Guarda el pastís a la nevera.