11 d’abr. 2019

COPA DE BROWNIE AMB MASCARPONE


INGREDIENTS
250 gr de xoco fondant
3 ous
100 gr de mantega a trossos.
250 gr de sucre:
(150 gr) Sucre glas i ratlladura de pell de llima o llimona.
100 gr sucre normal pel brownie
100 gr de nous pelades i fetes trossos amb les mans.
50 gr Farina reposteria
Fruits vermells (125 arandanos frescos i 125 frambuesas)
500 gr Mascarpone


PREPARACIÓ
  1. Escalfa el forn a 200º en una safata de forn de 30x40 amb un paper de forn per sobre (sense cap motllo) és perquè quedi una capa ben fina de brownie.
  2. Barrega 100 gr de mantega, la farina 100 gr de sucre, 3 ous, la xocolata fondanti tritura-ho tot.
  3. Escampa-ho sobre la safata de forn formant un rectangle de 25x30 i posa-hi les nous per sobre .
  4. Posa-ho al forn uns 8’ a 200º. Quan acabi reserva. Talla cercles de la mida del bol o got on ho vulguis servir. Reserva’ls.
  5. Agafa una culleradeta de sucre glass amb ratlladura de llima i barreja-la amb el mascarpone i reserva a la nevera.
  6. Munta el postre: sota el got el cercle de brownie, a sobre amb una mànega la crema mascarpone amb sucre, pel damunt els fruits vermells. Talla mini trossos de brownie amb els dits i escampa per sobre amb un colador una mica de sucre glass amb llimona.