4 de des. 2019

SNACK SALUDABLE D’EDAMAME



Ingredients
- Dues bosses congelades d’Edamames
- Salsa de soja
- Sal fina i sal en escates.
- Llavors de sèsam
Preparació:
Preparar Edamame és molt fàcil, només has d'introduir les baines de soja verda sense descongelar en aigua bullint amb sal entre 3 i 5 minuts, escórrer i llest!
Serveix-les com més t'agradi, és un plat que admet molta llibertat de preparació. Si vols una recomanació, t'aconsellem que les acompanyis amb sal en escates i llavors de sèsam. Veuràs què saborós!
Si ho prefereixes, també pots donar-li un toc picant acompanyant-ho amb pebre, o fer-ho més sucós amb salsa de soja. Com més t'agradi!
Com es menja?
Menjar Edamame és molt divertit, alguna cosa similar a menjar les nostres clàssiques pipes. N'hi ha prou que introdueixis la baina a la boca, extreguis el gra amb ajuda de les dents, i rebutgis la baina. I gaudeix de tot el seu sabor!