29 d’abr. 2020

PUDDING (POSTRE D'APROFITAMENT)




INGREDIENTS

·         1 l de llet
·         1 beina de vainilla o sucre avainillat
·         1 branqueta de canyella
·         La pell de ½ llimona

·         6 ous
·         100 gr de sucre
·         125 gr de croïsants, brioxos del dia anterior, etc..
·         Sucre pel caramel

ELABORACIÓ

1.      Poso la llet amb vainilla, la llimona i la canyella en un cassó al foc, deixar bullir i deixar refredar, ho coleu amb un colador fi.

2.      Fem el caramel amb sucre al foc, no remanar i vigilar; aboqueu al motllo.

3.      Enceneu el forn a 190º, preparem per fer el bany maria.

4.      Amb una mica de llet, del litre que heu bullit deixeu en remull els croisants o brioxos, afegim els ous batuts i el sucre.

5.      Aboqueu tot en el motllo i 1 h al forn. Si es cou massa per damunt tapeu amb una mica d’alumini.

6.      Després a la  nevera perque acabi de fer-se.