29 d’abr. 2020

CURRI VERD DE VERDURES


INGREDIENTS

·         Arròs basmati
·         Oli de coco
·         2 grans d’all
·         Sal
·         1 ceba tendra
·         Gingebre
·         Carbassa

·         Pastanagues
·         Espàrrecs/pèsols
·         Bròquil
·         2c/s de curri verd (modificable per altres tipus de curri)
·         1 llauna de llet de coco (400ml)
·         1 llima, llimona, mandarina o taronja.
·         Coriandre


ELABORACIÓ

1.      Escalfem l’oli a la wok.

2.      Quan l’oli estigui calent hi afegim la ceba, l’all i el gingebre.

3.      Hi afegirem els espàrrecs, les pastanagues amb un polsim de sal a foc mig-alt.

4.      Ho remanem tot bé amb la pasta de curri.

5.      Afegim la llet de coco i ho deixem acabar de coure fins que les verdures estiguin a punt (tapat).

6.      Rectifiquem de sal i sucre si es convenient.

7.      Ho apartem del foc i hi incorporem el coriandre i la llima (ratlladura i raig).

8.      Recordeu muntar l’arròs a sota i a sobre el curri verd adequat per acompanyar l’arròs.