- 175 grs. de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 125 grs de margarina
- 150 grs. de sucre moreno
- 1/2 culleradeta d'esència de vainilla o si no en teniu una mica de sucre d'aquell envainillat
- 1 ou
- 125 grs. de boletes de xocolata negra. Si no en teniu podeu tossejar 125grs de xocolata negra però queda millor amb les boles perquè totes tenen la mateixa mida.
Com es fa:
Posar tots els ingredients excepte les boletes de xocolata en un recipient i barrejar-los bé. Un cop estiguin ben barrejats i veieu que el sucre ja està una mica desfet (si no remeneu fins a que estigui una mica desfet, quan feu les galetes notareu el crec crec del sucre ja que no té prou temps de desfer-se amb l'escalfor del forn) ja hi podeu afegir la xocolata i remenar bé la massa.
En una safata de forn poseu-hi paper de forn o sinó engreixeu-la amb mantega i aneu posant-hi boletes de massa, penseu que dins el forn augmenta bastant el tamany de les galetes per tant poseu-les separades per a que no es toquin. No feu les boles massa grans perquè sinó us sortiran cookies tamany familiar.
Un cop la safata ja estigui plena poseu-la al forn precalentat a 190ºC duant uns 10-12 minuts. Aneu amb compte de no passar-vos perquè aleshores queden massa fetes de fora i queden dures i la gràcia de les cookies és que siguin flonges.
Un cop ja estiguin fetes deixeu que es refredin, millor posar-les sobre una safata de reix, i després cap a una caixa per desar-les si és que no s'acaben abans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada